Keresés ebben a blogban

2024. január 18., csütörtök

Sorozat (nem?) ajánló: Utálatos karácsony 2 (Odio il Natale 2)

Lett második évada a sorozatnak, még december elején. Meg is néztem, szinte azonnal, de csak most jutok hozzá, hogy írjak róla.

Nem tudom, ez az évad mennyiben hasonlít az eredeti norvégra, de tartok tőle, nem is fogom megtudni, mert nem hiszem, hogy megnézem, és képzeljétek, lett amerikai változat is, Yoh! Christmas címmel, de vessenek a mókusok elé, ha valaha ráfanyalodom. Oké, soha ne mondd, hogy soha, de most így érzek.

Ez az évad jóval kevésbé tetszett, mint 2022-ben az első, annak minden hibája ellenére, és nagyon szépen le van zárva, szóval, remélem, nem lesz folytatás. Úgy érzem, csak akkor tudnák folytatni, ha felrúgnák a szépen kialakult viszonyokat, és mindenki élete a feje tetejére állna. Azt meg nem szeretném, és talán nem is érdekelne.

Figyelem, a következő spoileres lehet azoknak, akik még nem látták az évadot.

Folytatódnak Gianna pasis kalandjai, csak míg az első évadban mindenki azért piszkálta, hogy miért nincs pasija, most, hogy van, mindenki azzal jön, hogy a párkapcsolat szívás. Hát, gratulálok. A szomszédba költözik Filippo a kamaszlányával, és mi, nézők kb. az első pillanattól látjuk, hogy ő a neki való, de persze, Gianna nem, ami egy halom félreéértést, sértődést meg bánatot okoz kb. mindenkinek, akivel kapcsolatba kerül. Persze, vannak mellékszálak, a szülei, a testvére és a barátnői, plusz a kórház, ami a legkedvesebb része volt a sorozatnak, jó volt látni, hogy vannak még elkötelezett ápolók, orvosok, még ha csak képzeletbeliek is. Gianna legpozitívabb tulajdonsága a munkája és a betegek iránti szeretete volt.

Éééés, az a helyzet, hogy kb. ennyit tudok mondani erről az évadról, annyira jellegtelen volt. Sajnos. De legalább happy end, és szép az olasz táj meg a ruhák, csinosak a nők.

10/6

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése