Keresés ebben a blogban

2015. június 7., vasárnap

Megvan Göthe Salmander, hurrá! Vagy mégsem?

A Harry Potter rajongók már valószínűleg vágják a centit (velem együtt) 2016. november 18-áig, amikor is megjelenik a mozikban a Legendás lények és gondozásuk c. trilógia első része. 

Ha valaki nem hallott volna még róla, a filmnek nem sok köze van Harry Potterhez, csak annyiban, hogy a film címével azonos tantárgy szerepel a Roxfort tanmenetében, ezáltal Harryék is tanulják. Az új trilógia (ami eredetileg tévésorozat lett volna) főszereplője a tankönyv írója, Newt Scamander (a magyar fordításban Göthe Salmander), és Harry ideje előtt játszódik 70 évvel New Yorkban. Mivel maga J. K. Rowling írta (írja?) a forgatókönyvet, jó esélyt látok rá, hogy a történet remek lesz.

Szóval megvan a főszereplő, és immár hivatalos, Göthét Eddie Redmayne fogja játszani. Hagyom, hogy ízlelgessétek. Eddie Redmayne.

EDDIE REDMAYNE????? Most komolyan? Nem tudom, ki hogy van vele, tudom, hogy most nagy dobás a srác, Oscar meg minden, de én egy csöppet sem örülök a döntésnek. A mindenség elméletében nem láttam, de előtte pár filmben meg sorozatban igen, és az a kategorikus véleményem, hogy legjobb esetben is közepes színész. Fapofával játszik, a hangja meg! Na, az nem hang, hanem hörgés. Pfff.

Nézzétek meg ezt a macskával pózolós képet, brrr. Elnézést a rajongóitól!

Most jó pár fokkal kevésbé várom a filmet, de persze, ettől még meg fogom nézni.

4 megjegyzés:

 1. :D Aranyosan háborogsz. :)) Én bírom a srácot, de nem vagyok kifejezetten rajongója - fogalmam sincs mikben játszott, a Hawkingos filmen kívül.
  Mindenesetre a centit már vágom én is! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csak remélhetem, hogy pozitívan fogok csalódni benne. :) Majd legfeljebb szinkronnal nézem meg, és akkor nem irritál a hangja, izé, hörgése. :D

   Törlés
 2. A mindenségelméletében zseniális volt, és Rolling maga is örült a hírnek. :) reméljük a legjobbakat. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Így van, reméljük! :D Hátha pozitív csalódás lesz. :)

   Törlés